Valorant Breach nasıl oynanır, yetenekleri

47
Okunma Sayısı
breach

Riot Games’in oyun severlere duyurduğu Valorant şu sıralar kapalı beta aşamasında. Kapalı betaya nasıl katılacağınızı bilmiyorsanız Valorant drop nasıl düşer adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Oyunda bulunan ajanlardan birisi olan Breach nasıl oynanır adlı rehberimizde sizlere yeteneklerinden ve şimdiye kadar öğrendiklerimizi paylaşacağız.

Valorant Görsel

Breach nasıl oynanır

Öncülerden birisi olan Breach yeteneklerini duvarların arkasına atabiliyor. Ayrıca bu karakterin yetenekleri harita üzerinden takip edilebilir durumda oluyor.

Q Yeteneği (Göz Kamaştıran): Duvarın arkasına patlayan bir atış yapar ve hasar vermek yerine patlayarak o an oraya bakan düşmanları ve dost oyuncuları kör eder. Rakibin kör olup olmadığını gözlerine bakarak anlayabilirsiniz, eğer parlar durumdaysa gözü kamaşmış demektir.

F Yeteneği (Fay Hattı): Yine duvar arkasından da kullanılabilen bir yetenek olan Fay Hattı adından da anlaşılabileceği gibi deprem etkisi yaratarak alanda bulunan düşmanların hareketlerini doğrudan etkiliyor. Yeteneğe ne kadar uzun süre basılı tutarsanız etkisi o kadar artıyor.

X Yeteneği (Zelzele): Zelzele yeteneği ile düşmanlarınızı havaya savurabilirsiniz. Aynı zamanda bu yetenek karakterimizin en güçlü yeteneği.

Şimdilik Breach hakkında bildiklerimiz bu kadar oyun çıktıktan sonra buraya tekrar göz atabilirsin çünkü güncelleyeceğiz 🙂