Valorant Brimstone nasıl oynanır, yetenekleri

15
Okunma Sayısı
Valorant Brimstone

Valorant ajanlarının rehberlerine Brimstone ile devam ediyoruz. Askeri görünümü ile dikkat çeken Brimstone oyunda bir kontrol uzmanı.

C Yeteneği (Kuvvet İşareti): Atılan yerde bir işaret oluşur. Bu işaretin oluşturduğu çember içinde bulunan takım arkadaşlarınız dahil savaş etkisi altına girersiniz ayrıca silahının atış hızını arttırır.

Q Yeteneği (Yakıcı):  Belirlediğiniz bölgeye bir bomba saldırısı yapar. Bomba düştüğü yerde patlayarak bir alev oluşturur. Alev içindeki herkes belirli bir süre yanarak hasar alır.

F Yeteneği (Dumanlı Hava Sahası): Yeteneği kullanınca bir harita açılır ve haritada sizin tercih ettiğiniz 3 bölgeye bir sis gönderir. Sisin gönderildiği bölgenin görüşü bir süre boyunca kapanır.

X Yeteneği (Uydu Saldırısı): Karakterimizin en güçlü yeteneğidir. Yeteneği kullanınca bir harita açılır ve haritada seçtiğiniz alanı bombardımana tutar ve içindeki rakiplere yüksek hasar verir.

Brimstone oynarken bu yetenekleri dikkatli bir şekilde kullanmalısınız, kombo geliştirmeye özen gösterin.

Paylaş