Yasuo Nasıl Oynanır ?

17
Okunma Sayısı
yasuo

League of legends oyuncuları genellikle Yasuo şampiyonunu sever ve oynamak ister. Oyun başlarken şampiyon seçim ekranında takım arkadaşınızın Yasuo gösterdiğini fark ettiğinizde biraz tedirgin olursunuz, çünkü bu şampiyonu oynayan oyuncular genellikle “Feedler” ve kötü bir oyun geçirir. Bu şampiyonun aslında insanlar üzerinde “Afilli” görünmesinden kaynaklanıyor. League of Legends’e yeni başlayan oyuncular için zor bir şampiyon olan Yasuo ayrıca oyuna tutunması da zor olan şampiyonlardan birisidir. Örnek vermek gerekirse; karşı takımın ormancısı sizi 1 kez gank ile öldürürse toparlanmanız çok zor oluyor çünkü erken oyunda Yasuo güçsüz (Karşınızdaki şampiyona bağlı değişir) hal böyle olunca Yasuo vezir de eder rezil de sözünü söylersem sanırım yanılıyor olmam.

Yasuo’yu iyi bir şekilde oynamak için hızlı düşünmeli ve E yeteneğiniz ile sürekli minyonları kullanarak rakiplerinizin size yetenek atmasını engellemeniz gerekmektedir. Q + Düz + E + Q yaparak rakibi yormaya çalışın. Oyunun başında fazla agresif oynamayarak hayalet dansçı veya isteğe bağlı ilk eşya olarak ebedi kılıç almaya çalışın. Bu iki eşyanın herhangi birini aldıysanız hasarınız artacak ve rakibi alt etmeniz kolaylaşacaktır.

Yasuo’nun Güçlü Olduğu Rakipler
Kassadin, Syndra, Sylas, Ahri, Fizz, Vladimir

Yasuo’nun Güçsüz Olduğu Rakipler
Talon, LeBlanc, Zed, Diana, Garen

Genel Karakter bilgileri:
Zorluk: 8/10
Yeni başlayanlar için: Önerilmez

Paylaş